Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ü anarak, önderliğinde kurulmuş olan Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu saygıyla selamlayarak ve partimin bu zor süreçte il ve ilçe yönetimlerinde görev almakta olan tüm yerel yöneticilerine teşekkürlerimi sunarak sözlerime başlamak istiyorum
Sayın ilçe yöneticilerim, sevgili kadın ve gençlik kolları yöneticilerim, kıymetli meclis üyelerim, emektar ve cefakar birim başkanlarım ve partideki bütün yoldaşlarım! Sizleri tüm devrimci duygularımın sıcaklığıyla selamlıyorum.

Sevgili arkadaşlar;
Ben Gülizar Ezgi AYDIN, 20 ekim 1989 Kadıköy doğumluyum. Eğitim hayatımın tamamını İstanbulda tamamladım. Lisans eğitimimi Maltepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde tamamladım. İkinci üniversitemi Yerel yönetimler bölümünden Onur Belgesi ile bitirdim. Şu anda ise Haliç Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği bölümünde Tezli Yüksek Lisans yapmaktayım. C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve İş Kazası bilirkişisiyim. İlkyardım Eğitici Eğitmeni, Direksiyon ve Araç Tekniği Usta Öğreticisiyim. Özel bir Öğretim kurumunda Kurum Müdürlüğü ve uzun yıllar Eğitmenlik yaptım, şu an Satın Alma Uzmanı olarak çalışmaktayım. Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubede Danışma Kurulu üyeliği ve İstanbul Kartal Temsilciliğinde Yöneticilik yapmaktayım.
Profesyonel olarak müzik ile ilgilenmekte, bağlama ve bateri çalmaktayım. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede işaret dili biliyorum.
Aslında kendimi tanıtırken hepinizden bir parça taşıdığımdan bahsetmek isterim. Yıllarımı kendimi geliştirmeye adamış, vatanıma milletime ve devletime yaraşır bir birey olmak için yaşadım. Çünkü ben de tıpkı sizler gibi Mustafa Kemal Atatürkün evladıyım. Çünkü ben de sizler gibi ismet İnönüyüm, çünkü ben de sizler gibi sevri imzalayanlardan değil yırtıp atanlardanım. Çünkü ben de sizler gibi Anadolunun laik ve bağımsız olmasını savunanlardanım.

Değerli örgütüm;
Ben bu partinin genç ve kadın bir evladı olarak yola çıktım. Bazı yazılarımda açıkça bahsettim. Bu yol ihtiras ve bireysel çıkarlar üzerine kurulu değildir. Bu yol topraklarımızın, Anadolunun, batının ve doğunun bağımsız olma mücadelesidir.
Bu yol yalnızca Gülizar Ezgi Aydının vekil olması değil,
100 yıl sonra dahi bir Kemalin daha bağımsızlık mücadelesi vermesidir.
Bu ülkenin bir kez daha prangalarından kurtulmasıdır.
Mustafa Kemal bağımsızlık mücadelesi verirken korkmadı. Biz de onun evlatları olarak 100 yıl sonra korkmadan, sinmeden ve çekinmeden yolumuza devam edecek, 20 yıldır akpnin siyasal İslamcı politikalarından, rantından, rüşvetinden, taraftarlarının Bayrak problemlerinden kurtaracağız.
Siz kurtaracaksınız siz!!!
Unutmayın ki sizler conk bayırından gelenlersiniz, unutmayın ki siz kartallı kazımsınız unutmayın ki siz tüm yokluklara rağmen bu ülkeyi kurtaranların torunlarısınız.
Bu şerefli mücadeleyi, bu kıymetli onuru yaşamak, Kartalın mecliste de güçlü olabilmesi için aday oluyorum. İlçemin bölgemin ve ülkemin çıkarlarını korumak, örgütüme hak ettiği değeri vermek için aday oluyorum. Yalnızca kendimi değil, ben parlamentoda sizleri hayal ediyorum.
Kartalın ve değerli kartal örgütünün partimizde tekrar eskisi gibi bakan ve milletvekili çıkaran bir güce kavuşması, yıllardır sakin güç olarak bir köşede bekleyen ilçemizin tekrar şahlanması için aday oluyorum. Ve bu yolda siz değerli yoldaşlarımın da desteğine ihtiyacım var.
Mecliste güçlü, donanımlı haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır anlayışından ve kültüründen gelen, ilçesine ve örgütüne bağlı bir Kartallı olacağımın sözünü siz değerli örgütümüzün huzurunda veriyorum!.
Birleşe birleşe kazanacağız.
Çünkü halk ozanı Yunus Emrenin de dediği gibi
Bölünürsek yok oluruz bölüşürsek tok oluruz!
Hepinize katılımlarınız için saygılar sevgiler sunuyorum. Bugün ne isem yarın da öyle olacağımın sözünü veriyorum.
Haydi Eyvallah!

Yorumlar
Kalan Karakter: