Türkiye ve Dünya gündeminin merak ettiği o soru cevap buldu;
6 Mart 2023 tarihinde Türkiye çok önemli bir olaya tanıklık etti. Gerek ekranları başında gerek ise parti genel merkezleri önünde bulunan on binlerce insanın merakla beklediği Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusunun cevabı dün 6lı masanın beraber basın açıklaması ile açıklık kazandı. Buna göre 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.
Heyecanımız ve inancımız tam
Menderes Belediyesi Başkan V. Erkan Özkan konu ile ilgili bir dizi açıklamalarda bulundu; Adayın açıklanacağı tarihi öğrendiğimizde hemen Ankaraya CHP parti binamıza doğru örgütümüzle yola çıktık. Müthiş bir heyecan ve umut ile parti binamıza ulaştığımızda gördüğümüz coşkulu kalabalık umudun hala olduğunu bize gösterdi.
6lı masa mimarı kazandı, Türkiye Kazandı
Konuşmalarına devam eden V. Özkan 6lı masanın mimarı olan, farklı birçok görüşün ahengini bir masada birleştiren CHP Genel Başkanımız Sn. Kılıçdaroğlunun ortak akıl ile aday olması çok doğru ve yerinde bir kakar olduğunu düşünüyorum Sn. Kılıçdaroğlunun da dediği gibi birleşe birleşe kazanacağız.
Şimdiden tüm Türkiyeye hayırlı olsun
Özkan Birleştirici, liyakat esaslı, adaletli, huzurlu, özgürlükçü, dayanışma içinde ötekileştirmeden daha güzel bir Türkiye bizi bekliyor. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlunu gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum diyerek sözlerini noktaladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: