Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından Antalya Manavgat'ta inşaat alanında faaliyet gösteren iş adamı ve eski milli güreşçi Mehmet Toğal, evleri yıkılan 200 depremzedeye villalarının kapılarını açtı. Yaşanan felaket sonrası tüm ekibiyle birlikte deprem bölgesinde kurtarma çalışmalarına katılan ve depremzedelerin acısına ortak olan milli güreşçi Mehmet Toğal, 'Allah böyle bir felaketi bir daha ülkemize yaşatmasın. Orada gördüğüm manzara film setlerini andırıyordu. İnsanlar perişan oldu. Yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum. Bende gücüm nispetinde bir şeyler yapmak istedim. 200 Depremzedeye villalarımızın kapısını açtık. Onların yanında durup acılarına ortak olmaya çalışıyorum. Hep birlikte yaralarımızı sarıp güçlü Türkiye olacağız' diyerek görüşlerini aktardı.
AVRUPA GÜREŞ ŞAMPİYONU MEHMET TOĞAL 200 DEPREMZEDEYE VİLLALARININ KAPILARINI AÇTI
İzmir ve Antalya'da çok önemli inşaat projeleri gerçekleştiren Avrupa Gençler Güreş Şampiyonu işadamı Mehmet Toğal, 200 depremzedeye villalarının kapısını açtı.
Yayınlanma :
06.03.2023 11:30
Güncelleme :
06.03.2023 11:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: