Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında bugün Gaziemirdeki bazı giyim fabrikalarını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Dağa, Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaşadı eşlik etti.
Hamza Dağ, ilk olarak ihracatıyla ülkemize katkı sağlayan Sır Giyim Fabrikasını ziyaret etti. Burada üretim tesisini gezen Dağ, işçilere selam vererek onların taleplerini dinledi.
EVLATLARIMIZ BAŞKA ŞEHİRLERDE GELECEK ARAMAYACAKFabrikadan ayrılmadan önce bir konuşma gerçekleştiren Dağ, İzmirli gençlerin okuduktan sonra başka şehirlerde iş aradığına dikkati çekti. Bu çerçevede yaptıkları çalışmalara da değinen Dağ, İzmirin dünyada parlayan yıldız olabilmesi için gerekene baktım ve İzmirin bilişim alanında, inovasyon anlamında, tekno kent alanında ilerleme potansiyelinin olduğunu gördüm. Bunun için Urla Yüksek Teknoloji Enstitüsü içerisinde tekno kent oluşturarak, inşallah buradaki evlatlarımız başka şehirlerde gelecek aramak durumunda olmayacaklar ve bunu yaşamayacaklar. dedi.
Dağ ve beraberindekiler daha sonra aynı sanayi bölgesindeki farklı bir giyim fabrikasını da ziyaret etti. Burada da üretim tesisini gezen Dağ, daha sonra işçilerle yemekhanede bir araya geldi. İşçiler ile bir süre sohbet edip, onların taleplerini dinleyen Dağ, onlarla yemek yedikten sonra alandan ayrıldı.



